Apple και Microsoft θα πραγματοποιήσουν μόνο online τα συνέδριά τους

Τα events την εποχή του κορωνοϊού
14 Μαρτίου 2020 09:58
Apple και Microsoft θα πραγματοποιήσουν μόνο online τα συνέδριά τους

Ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των τεχνολογικών εταιριών, Apple και Microsoft μεταφέρουν σε online μορφή τα events τους. Το WWDC 2020 λοιπόν δε θα πραγματοποιηθεί σε φυσική μορφή με καλεσμένους, αλλά μόνο σε online μετάδοση.

Η τωρινή κατάσταση στον τομέα της υγείας απαιτεί να δημιουργήσουμε μία νέα μορφή WWDC 2020 η οποία θα παραδίδει ένα πλήρες πρόγραμμα με online keynote και συνεδριάσεις, προσφέροντας μία μεγάλη ευκαιρία εκμάθησης για ολόκληρη την κοινότητα των developers μας σε όλο τον κόσμο. Θα μοιραστούμε μαζί σας όλες τις πληροφορίες τις επόμενες εβδομάδες. - Phil Schiller, Αντιπρόεδρος παγκόσμιου marketing Apple

Το Build συνέδριο της Microsoft τώρα, που πραγματοποιείται στο Seattle κάθε χρονιά, φέτος θα είναι αποκλειστικά ψηφιακό.

Θα πραγματοποιήσουμε το ετήσιο Microsoft Build event μας για τους developers σε ψηφιακή μορφή αντί για παρουσία ανθρώπων. Ανυπομονούμε να φέρουμε το οικοσύστημα των developers μας σε αυτή τη νέα εικονική μορφή για να μάθουν, να συνδεθούν και να προγραμματίσουν μαζί. – Δήλωση Microsoft

Να σημειώσουμε πως τόσο το F8 συνέδριο του Facebook, όσο και το I/O της Google που θα πραγματοποιηθούν το Μάιο, θα γίνουν επίσης σε online μορφή χωρίς την παρουσία συνέδρων.