Influencer έπεισε τους followers της πως ήταν στο Μπαλί με φωτογραφίες από τα ΙΚΕΑ (BINTEO)

Ένα social media πείραμα για να μην πιστεύετε όλα όσα βλέπετε στην οθόνη σας
22 Φεβρουαρίου 2020 10:03
Influencer έπεισε τους followers της πως ήταν στο Μπαλί με φωτογραφίες από τα ΙΚΕΑ (BINTEO)

Η πλειονότητα όλων όσων βλέπουμε στα social media είναι απλά μία στιγμή της πραγματικότητας και όχι όλη η ζωή κάποιου κι αυτό είναι κάτι που πρέπει πάντα να θυμόμαστε. Μερικές φορές μάλιστα, ούτε αυτή η στιγμή δεν είναι πραγματική αφού ένα social media πείραμα της YouTuber Natalia Taylor απέδειξε περίτρανα πως στο internet ό,τι δηλώσεις είσαι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The queen has arrived 🌊💖 #bali

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on Feb 6, 2020 at 2:51pm PST

Η Taylor αποφάσισε να εξαπατήσει τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της στο Instagram με φωτογραφίες από ένα πολυτελές ταξίδι στο Μπαλί. Μόνο που δεν πάτησε ποτέ το πόδι της στο Μπαλί και όλες οι φωτογραφίες προήλθαν από μία βόλτα στα IKEA. Για να πείσει ακόμα περισσότερο τους followers της ανέβασε και πραγματικές φωτογραφίες από το Μπαλί τις οποίες πήρε από ένα φίλο της ο οποίος όντως είχε κάνει το ταξίδι, αλλά φυσικά η ίδια δεν εικονιζόταν σε αυτές.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where should I travel to next? ✨🌙 Comment below and maybe I will ;)

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on Feb 6, 2020 at 3:38pm PST

Ωστόσο ζήτησε από τη φωτογράφο της να μην αφαιρέσει στο Photoshop όλα τα ταμπελάκια του IKEA, για να αφήσει easter eggs στους πιο υποψιασμένους followers της. Η συντριπτική πλειοψηφία όμως παρέμεινε απόλυτα πεπεισμένη πως το ταξίδι ήταν πραγματικότητα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tea isn’t the only thing I drink.. 😉🥂

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on Feb 6, 2020 at 3:20pm PST

Λένε πως η ζωή στο internet δεν είναι πάντα όπως φαίνεται. Ειδικά στη σημερινή εποχή είναι πανεύκολο να προσποιηθείς πως είσαι όποιος θέλεις. Και σήμερα θέλω να το αποδείξω αυτό για να δω αν μπορώ να ξεγελάσω τον κόσμο για ολόκληρες διακοπές αναρτώντας ψεύτικες φωτογραφίες και Instagram stories.

Η Taylor αποκάλυψε την απάτη στους 2 εκατομμύρια YouTube followers της με ένα βίντεο στο οποίο αναλύει όλη τη διαδικασία.