Το Tinder προσθέτει κουμπί πανικού για να σε σώσει από επικίνδυνα ραντεβού

Μαζί έρχεται και η πιστοποίηση του προφίλ
24 Ιανουαρίου 2020 10:20
Το Tinder προσθέτει κουμπί πανικού για να σε σώσει από επικίνδυνα ραντεβού

Το Tinder είναι αδιαμφισβήτητα το πιο δημοφιλές dating app και ενώ μπορεί να είναι διασκεδαστικό, μερικές φορές το να γνωρίζεις συνεχώς αγνώστους μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Για αυτό το λόγο η εταιρία προσθέτει μερικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, σε περίπτωση που το ραντεβού σας δεν πάει όπως ελπίζατε.

Καταρχάς προσθέτει ένα “κουμπί πανικού” για να ειδοποιήσετε τις αρχές σε περίπτωση κινδύνου. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώσετε τους φίλους σας ή την οικογένεια σας για το που θα βρίσκεστε. Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά έρχονται μετά από την επένδυση του Tinder στην Noonlight, μία πλατφόρμα ασφαλείας. Το νέο χαρακτηριστικό είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ.

Το Noonlight δρα ως ένας σιωπηλός σωματοφύλακας σε καταστάσεις που είστε μόνοι ή συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά. Τώρα, μέσω της ενσωμάτωσης στο Tinder, μπορεί να γίνει μία γρήγορη βοήθεια για τους χρήστες, βοηθώντας να αποθαρρυνθεί η κακή συμπεριφορά και να βοηθήσει τα μέλη μας να βρουν ταίρια με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι το πρώτο του είδους του μέτρο ασφαλείας για να βοηθηθούν οι χρήστες ακόμα κι όταν οι αλληλεπιδράσεις τους σταματήσουν στην εφαρμογή και μεταφερθούν στην πραγματική ζωή. – Brittany LeComte, συνιδρύτρια και CCO του Noonlight

Επίσης, προς ενημέρωση των χρηστών, εισάγει το Safety Center, όπου θα μπορεί να ενημερώνει τους χρήστες για τέτοιου είδους χαρακτηριστικά, καθώς και να προσφέρει συμβουλές για πιο ασφαλή ραντεβού.

Τέλος, το Tinder προσθέτει την πιστοποίηση των χρηστών με το Photo Verification, για να είστε σίγουροι πως κάθε ταίρι είναι αυτό που λέει ότι είναι στη φωτογραφία. Μία σειρά selfies σε πραγματικό χρόνο συγκρίνονται με τις φωτογραφίες του υπάρχοντος προφίλ χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη. Τα πιστοποιημένα προφίλ θα διαθέτουν ένα μπλε σήμα δίπλα στο όνομά τους για να τα ξεχωρίζετε εύκολα από τα άλλα.