Τα μπουκάλια της Coca-Cola έχουν πλέον lightsabers που ανάβουν

Με τα χρώματα της Rey ή του Kylo Ren
07 Δεκεμβρίου 2019 10:01
Τα μπουκάλια της Coca-Cola έχουν πλέον lightsabers που ανάβουν

Με το τελευταίο επεισόδιο της νέας τριλογίας Star Wars, The Rise of Skywalker να καταφθάνει στις 20 Δεκεμβρίου, η marketing μηχανή γύρω από την ταινία δουλεύει ασταμάτητα. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα προέκυψε από την Coca-Cola, η οποία παρήγαγε ένα περιορισμένο αριθμό ειδικά σχεδιασμένων μπουκαλιών τα οποία έχουν ενσωματωμένα OLEDs.

Ανεπτυγμένα από την εταιρία Inuru με έδρα το Βερολίνο, τα OLEDs χρησιμοποιούνται για να φωτίσουν τα lightsabers των Rey και Kylo Ren. Η μπαταρία βρίσκεται εκτυπωμένη στην ετικέτα και ηλεκτρόδια χρησιμοποιούνται για να φωτίσουν το φωτόσπαθο. Όταν ακουμπάτε την ετικέτα ολοκληρώνετε το κύκλωμα στέλνοντας ηλεκτρικό ρεύμα στα ηλεκτρόδια και τα lightsabers ανάβουν.

Δυστυχώς η μπαταρία αντέχει μόλις για 500 ενεργοποιήσεις, ενώ και η διαθεσιμότητα είναι αρκετά περιορισμένη, με μόλις 8.000 μπουκάλια να έχουν κατασκευαστεί. Θα είναι διαθέσιμα μόνο στη Σιγκαπούρη έως και τις 22 Δεκεμβρίου, αλλά σίγουρα θα εμφανιστούν γρήγορα σε sites διαδικτυακών αγορών όπως το eBay.