Η Razer παρουσιάζει τα νέα Basilisk που ξεκινάνε από τα €70 

Με εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας

Η Razer παρουσιάζει τα νέα Basilisk που ξεκινάνε από τα €70

Με δύο νέα μοντέλα από τη σειρά Basilisk εμπλούτισε η Razer τα gaming ποντίκια της, τα Razer Basilisk Ultimate και Basilisk X HyperSpeed.

Ξεκινώντας με το Basilisk Ultimate, έχουμε οπτικό αισθητήρα 20.000 DPI που προσφέρει ταχύτητες 650 ιντσών το δευτερόλεπτο. Ενσωματώνει την HyperSpeed ασύρματη τεχνολογία της Razer και διαθέτει 11 ξεχωριστά προγραμματιζόμενα πλήκτρα κυρίως για τους λάτρεις των MMORPGs. Στα πλήκτρα χρησιμοποιεί τα Optical Mouse Switches της Razer τα οποία αντέχουν 70 εκατομμύρια clicks.

Το Basilisk X HyperSpeed μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε την HyperSpeed ασύρματη συνδεσιμότητα της Razer, είτε Bluetooth. Στη δεύτερη περίπτωση, η μπαταρία μπορεί να αντέξει έως και 450 ώρες χρήσης. Ο αισθητήρας των 16.000 DPI προσφέρει ταχύτητες 450 ιντσών το δευτερόλεπτο, ενώ τα πλήκτρα χρησιμοποιούν τα Mechanical Mouse Switches της Razer με αντοχή 50 εκατομμύρια clicks. Εδώ έχουμε έξι πλήκτρα αντί για έντεκα.

Τα ποντίκια είναι ήδη διαθέσιμα προς αγορά. Το Basilisk Ultimate κοστίζει €169.99 και το dock του €59.99, ενώ αν αγοραστεί ως bundle κοστίζει €189.99. Το Basilisk X HyperSpeed βρίσκεται στα €69.99.

0 σχολια