Xiaomi Mi Watch | Ένα Apple Watch στη μισή τιμή

Το νέο smartwatch της Xiaomi με Wear OS
06 Νοεμβρίου 2019 10:20
Xiaomi Mi Watch | Ένα Apple Watch στη μισή τιμή

Η Xiaomi αποκάλυψε και επίσημα το νέο της Mi Watch, επιβεβαιώνοντας όσα περιμέναμε από τα leaks της προηγούμενης εβδομάδας. Οι εμφανισιακές ομοιότητες με το Apple Watch είναι έντονες, με την κυρτή τετράγωνη οθόνη, την κορώνα στο πλάι και το πλήκτρο δίπλα από αυτήν. Στις εικόνες παρακάτω, εμφανίζονται οι ομοιότητες όταν τα ρολόγια βρίσκονται δίπλα-δίπλα.

Η AMOLED οθόνη των 1.78 ιντσών έχει πυκνότητα pixel 326ppi, ενώ στο εσωτερικό έχουμε τον Snapdragon Wear 3100 με 1GB RAM και 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία των 570mAh υπόσχεται 36 ώρες χρήσης. Υπάρχει επίσης Wi-Fi, Bluetooth, NFC, αισθητήρας καρδιακών παλμών και υποστήριξη eSIM για 4G συνδεσιμότητα.

Στο λογισμικό έχουμε το Wear OS της Google, το οποίο έχει επικαλυφθεί από το skin της Xiaomi, το MIUI For Watch. Μοιάζει εντυπωσιακά με το λογισμικό του Apple Watch και θα διαθέτει και το δικό του app store.

Το Mi Watch θα διατεθεί από τις 11 Νοεμβρίου αρχικά μόνο στην Κίνα στην τιμή των 1299 γουάν (€167), ενώ το Δεκέμβριο αναμένεται και μία έκδοση ανοξείδωτου ατσαλιού με μεταλλική καδένα στα €260.