GoPro Hero 8 Black | Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες και αποκαλύπτουν υποδοχές για αξεσουάρ

Όλες οι πληροφορίες γύρω από τη νέα action cam
13 Σεπτεμβρίου 2019 10:38
GoPro Hero 8 Black | Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες και αποκαλύπτουν υποδοχές για αξεσουάρ

Με καινοτομίες στον τομέα των αξεσουάρ αναμένεται η νέα GoPro Hero 8 Black, σύμφωνα με το WinFuture.de. Τεράστιο leak αποκαλύπτει σχεδόν τα πάντα για τη νέα action cam, η οποία ξεχωρίζει από τις προηγούμενες χάρη στις υποδοχές για αξεσουάρ που διαθέτει το σώμα της. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η νέα GoPro θα μπορεί να δεχθεί διάφορα αξεσουάρ, όπως LED φως για λήψεις σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού, ενώ υπάρχουν και σχέδια για περισσότερα αξεσουάρ όπως το “Floaty”, το οποίο θα βοηθά να μη βυθίζεται η κάμερά σας στο νερό.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα αναμένουμε αισθητήρα 12MP με δυνατότητα καταγραφής 4K video στα 60fps και στα 1080p στα 240fps. Ο χρήστης θα μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί “Raw”, time-wrap, slow motion, ενώ θα υπάρχει και night mode. Η σταθεροποίηση της εικόνας θα γίνεται με το HyperSmooth 2.0 λογισμικό το οποίο θα προσφέρει video απαλλαγμένο από το “wobble effect”. Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια με τον προκάτοχό του, όπως οι διαστάσεις, το βάρος, η διάρκεια μπαταρίας και άλλα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο για τιμή λίγο κάτω από τα €470.