Apple TV+ Έρχεται η νέα υπηρεσία της Apple με μεγάλες αποκλειστικότητες

Διαθέσιμο παγκόσμια με την εφαρμογή Apple TV
10 Σεπτεμβρίου 2019 23:23
Apple TV+ Έρχεται η νέα υπηρεσία της Apple με μεγάλες αποκλειστικότητες

Το Μάρτιο η Apple αποκάλυψε τη νέα της συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+ με αυθεντικό περιεχόμενο από Steven Spielberg, Sofia Coppola, Reese Witherspoon, J.J. Abrams, Ron Howard, M. Night Shyamalan και άλλα μεγάλα ονόματα του Hollywood. Μετά από μήνες αναμονής, αποκάλυψε επιτέλους διαθεσιμότητα και τιμή.

Το Apple TV+ θα κοστίζει $4.99 το μήνα με δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και διατίθεται με την εφαρμογή Apple TV για iPhone, iPad, Apple TV, iPod Touch και σύντομα σε Macs με macOS Catalina, σε πάνω από 100 χώρες την 1η Νοεμβρίου. Εδώ να σημειώσουμε πως από σήμερα, οποιαδήποτε αγορά Apple συσκευής δίνει δώρο ένα χρόνο δωρεάν συνδρομή στο Apple TV+. Η υπηρεσία θα είναι απαλλαγμένη από διαφημίσεις και το περιεχόμενό της θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε τόσο online όσο και offline.

Η Apple έχει επενδύσει $6 δισεκατομμύρια για 25 διαφορετικές ταινίες και σειρές για το Apple TV+. Σημειωτέον πως όλο το περιεχόμενο της υπηρεσίας είναι “family-friendly”. Μεταξύ των μεγαλύτερων τίτλων φιγουράρουν ένα ντοκιμαντέρ με την Oprah Winfrey (Toxic Labor) για τη σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας, το The Morning Show με τους Jennifer Aniston, Reese Witherspoon και Steve Carell, ένα reboot του Amazing Stories του Steven Spielberg, η sci-fi σειρά For All Mankind, ένα θρίλερ του M. Night Shyamalan και πολλά ακόμα.

Κατά την παρουσίαση αποκαλύφθηκε και η νέα τηλεοπτική σειρά SEE με τον Jason Momoa της οποίας το trailer μπορείτε να δείτε παρακάτω.