Το LG G8X ποντάρει σε δύο οθόνες αντί για μία αναδιπλούμενη

Η νέα ναυαρχίδα της LG
06 Σεπτεμβρίου 2019 12:11
Το LG G8X ποντάρει σε δύο οθόνες αντί για μία αναδιπλούμενη

Η LG αποκάλυψε στα πλαίσια της IFA 2019 τη νέα της ναυαρχίδα, το LG G8X ThinQ, η οποία χαρακτηρίζεται από μία θήκη που περιέχει μία έξτρα οθόνη, ένα αξεσουάρ δηλαδή με την ονομασία DualScreen.

Η OLED οθόνη του G8X έχει διαγώνιο 6.4 ιντσών με ανάλυση 2340x1080 pixels. Ενσωματωμένος στην οθόνη είναι και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στο πάνω μέρος βρίσκουμε και το notch που φιλοξενεί την Quad Bayer κάμερα των 32MP. Εσωτερικά έχουμε Snapdragon 855, 6GB RAM και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο 128GB. Το headphone jack παραμένει και η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.000mAh. Στο πίσω μέρος διαθέτει διπλή διάταξη καμερών, μία 12MP με f/1.8 και μία ultra wide-angle 13MP με f/2.4.

Η DualScreen τώρα είναι ουσιαστικά μία flip θήκη με οθόνη 6.4 ιντσών, ακριβώς ίδια με αυτήν του G8X. Διαθέτει επίσης και μία μονόχρωμη OLED οθόνη εξωτερικά στις 2.1 ίντσες. Η DualScreen τροφοδοτείται με ενέργεια από το τηλέφωνο μέσω της USB-C θύρας ή μέσω των pogo pins που συνδέετε με τον αντάπτορα ή ακόμα και με ασύρματη φόρτιση. Με την DualScreen μπορείτε να βλέπετε δύο εφαρμογές πλάι-πλάι ή να μετατρέπετε τη μία σε τεράστιο πληκτρολόγιο. Στο gaming η μία οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως gamepad προσφέροντας στην άλλη οθόνη ανεμπόδιστη άποψη του παιχνιδιού.

Tags: