Η Snap παρουσιάζει τα νέα Spectacles 3

Κατασκευασμένα για επαυξημένη πραγματικότητα
14 Αυγούστου 2019 10:09
Η Snap παρουσιάζει τα νέα Spectacles 3

Η Snap αποκάλυψε τα νέα Spectacles 3 γυαλιά της σε μια νέα προσπάθεια να προσελκύσει κοινό στην wearable κατηγορία. Τα νέα γυαλιά διαθέτουν δύο HD κάμερες, οι οποίες θα επιτρέψουν στο χρήστη να καταγράψει Snaps σε 3D, τα οποία μπορεί να επεξεργαστεί περαιτέρω με 3D Effects. Έτσι φέρνει την επαυξημένη πραγματικότητα στο Snapchat, ένα χαρακτηριστικό το οποίο δεν ήταν διαθέσιμο μέχρι τώρα. Η δυνατότητα καταγραφής video έχει αυξηθεί πλέον από 10 δευτερόλεπτα σε 1 λεπτό.

Στον τομέα του design έρχονται σαφώς βελτιωμένα από τον προκάτοχό τους, με το αλουμινένιο πλαίσιο σε Carbon ή Mineral και τους κυκλικούς φακούς να προσφέρουν στυλ. Η δερμάτινη θήκη τους θα προσφέρει έως και 4 φορτίσεις.

Τα Spectacles 3 είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία και θα φτάσουν στους καταναλωτές το φθινόπωρο. Η εταιρία όμως προειδοποιεί πως η τρίτη έκδοση θα είναι πολύ πιο περιορισμένη σε τεμάχια από τη δεύτερη και αυτό αντικατοπτρίζεται και από την τιμή, η οποία είναι πολύ υψηλότερη από τον προκάτοχο και αγγίζει τα $380.