Εξάχρονη YouTuber αγοράζει σπίτι αξίας $8 εκατομμυρίων

Υπολογίζεται πως έχει έσοδα $3.1 εκατομμυρίων το μήνα
03 Αυγούστου 2019 10:18
Εξάχρονη YouTuber αγοράζει σπίτι αξίας $8 εκατομμυρίων

Το YouTube είναι δραστηριότητα πλήρους απασχόλησης για μερικούς, μιας και από εκεί έχουν ένα εισόδημα. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που οι YouTubers βγάζουν πολλά παραπάνω από ένα μεροκάματο και δεν αναφερόμαστε στους πολύ δημοφιλείς της πλατφόρμας όπως ο PewDiePie ή o Logan Paul. Μεγάλη άνθηση εδώ και χρόνια γνωρίζουν κανάλια που έχουν ως πρωταγωνιστές μικρά παιδιά. Μία τέτοια περίπτωση είναι η εξάχρονη Boram από την Κορέα η οποία στα δύο κανάλια της έχει συνολικά 30.1 εκατομμύρια συνδρομητές.

Τα έσοδά της εκτιμώντας στα $3.1 εκατομμύρια το μήνα και πρόσφατα αγόρασε ένα πενταόροφο σπίτι έναντι $8 εκατομμυρίων στην περιοχή Gangnam της Σεούλ, μία από τις πιο πλούσιες περιοχές της Νότιας Κορέας. Η Boram όμως ή μάλλον οι γονείς της, έχουν κατηγορηθεί από οργανισμούς προστασίας παιδιών για εκμετάλλευση ανηλίκου, ενώ θεωρούν πως κάποιο από το περιεχόμενο των καναλιών της είναι κακή επιρροή για άλλα παιδιά.

Να υπενθυμίσουμε πως το 2018 ο πιο ακριβοπληρωμένος YouTuber ήταν ο εφτάχρονος Ryan, ο οποίος μπήκε στη λίστα του Forbes με $22 εκατομμύρια σε κέρδη.

Tags: