Update της GoPro app φέρνει το Quik video editor

Νέο design και βελτιωμένα φίλτρα
01 Αυγούστου 2019 09:19
Update της GoPro app φέρνει το Quik video editor

Η GoPro εξαγόρασε την εφαρμογή επεξεργασίας video Quik το 2016 όταν ήταν ακόμα γνωστή ως Replay. Σιγά-σιγά έφερνε κάποια χαρακτηριστικά στην κύρια εφαρμογή της, αλλά τώρα αποφάσισε να προσφέρει όλα τα mobile editing εργαλεία μέσα από την κύρια εφαρμογή της GoPro.

Εδώ και δύο χρόνια με το QuikStory μπορείτε να δημιουργήσετε στιγμές μέσα από την εφαρμογή της GoPro που μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα. Τώρα όμως μπορεί να αναλύσει τα videos σας και να αναγνωρίσει στιγμές που θα σας προτείνει για τα compilations των stories σας.

Η μία και μοναδική πλέον εφαρμογή θα προσφέρει 20 νέα φίλτρα τα οποία θα μπορείτε να εφαρμόσετε μαζί με τα παλαιότερα σε videos που αποτελούνται από πολλά clips. Οι προηγούμενοι περιορισμοί στο editing του QuikStory πλέον αφαιρούνται και το QuikStory video θα παραμένει πάντα σε επεξεργάσιμη μορφή, επιτρέποντάς σας να κάνετε αλλαγές όποτε θέλετε.

Τέλος, θα υπάρξει και αισθητική αλλαγή στην εφαρμογή της GoPro, με ένα πιο σύγχρονο UI και καλύτερη πλοήγηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα με τη νέα αναβάθμιση της εφαρμογής της GoPro, ενώ η εταιρία υπόσχεται πως θα έρθουν και άλλες αναβαθμίσεις με σκοπό να κάνετε τα πάντα μέσα από μία και μόνο εφαρμογή.

Tags: