Νέα chips από την Imagination Technologies  
Οκταπύρηνο SoC, microprocessors και τη PowerVR GX6650 GPU

Μια ακόμη εταιρία κατασκευής chip ανακοίνωσε τα νέα μοντέλα της κατά τη τελευταία μέρα του MWC 2014. Η Imagination Techonologies παρουσίασε το chip γραφικών PowerVR GX6650, που διαδέχεται το GX6430 το οποίο φέρει το iPhone 5C. Η επεξεργαστική ισχύς του GX6650 αγγίζει τα 115.2 GFLOPS στα 300MHz, έχει 12 pixer per clock cycles, που θα το βοηθούν κατά την αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας media όπως 4Κ video, και οι επιδόσεις του συγκρίνονται μόνο με το Tegra K1 Kepler GPU.
Ακολούθησαν τρεις ακόμη ανακοινώσεις: το PowerVR V2500 Image Processor, ένα chip επεξεργασίας εικόνας που αναμένεται να το δούμε ενσωματωμένο σε αισθητήρες καμερών smartphones μέσα στους επόμενους μήνες, δύο microprocessors τους MIPS M5100 και M5150 και τέλος, το οκταπύρηνο SoC με την ονομασία UltraOcta A80, που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την AllWinner. Το τελευταίο, θα έχει τον σχεδιασμό big.LITTLE CPU που γνωρίσαμε από τους Exynos της Samsung και θα ενσωματώνει μια PowerVR GX6230 GPU, τις οποίας οι δυνατότητες φτάνουν μόνο τα 38.4 GFLOPS στα 300MHz.
Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics.com σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.
Ροη ειδησεων
Τεράστιος ο αριθμός των developers που δουλεύει στο franchise
Προ των πυλών η Ryzen Threadripper PRO 7000 σειρά
Ψηφιακά θα το απολαύσουμε από την Ελλάδα
Μαθαίνοντάς σας τα πάντα για το stealth
Μια δήλωση που συζητήθηκε
Ούτε η Naughty Dog γλιτώνει από τις μειώσεις προσωπικού
Από σήμερα μπορείτε να τα αποκτήσετε
Το “Till I Collapse“ δένει τέλεια με τη δράση του φετινού multiplayer του COD
Αποκαλύφθηκαν οι νέες προσθήκες
Χολιγουντιανά στούντιο σφάζονται για τα δικαιώματα της ταινίας