Αυτός ο φορητός μπιντές θέλει να κρατήσει τον ποπό σας καθαρό και να σώσει τον πλανήτη

Βάλτε τέλος στο χαρτί υγείας και τα υγρά μαντηλάκια
14 Ιουλίου 2019 11:57
Αυτός ο φορητός μπιντές θέλει να κρατήσει τον ποπό σας καθαρό και να σώσει τον πλανήτη

Σε πολλά μέρη του πλανήτη το χαρτί υγείας είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος να καθαρίζεται κάποιος μετά την τουαλέτα, ενώ μεγάλη χρήση γίνεται τα τελευταία χρόνια και στα υγρά μαντηλάκια. Ωστόσο για το χαρτί κόβονται εκατομμύρια δέντρα, ενώ δεν προσφέρει τα ίδια επίπεδα υγιεινής όπως το νερό. Στην Ευρώπη και την Ιαπωνία η χρήση μπιντέ υπάρχει εδώ και δεκαετίες και τώρα έρχεται το Sonny, ένα φορητό σύστημα μπιντέ το οποίο είναι αρκετά μικρό για να το κουβαλάτε μαζί σας, παραμένοντας πάντα καθαροί και προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον.

Το Sonny διαθέτει τρείς διαφορετικούς τρόπους ψεκασμού βασισμένους στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Διαθέτει επίσης αντιβακτηριακή επίστρωση και μπορεί να καθαριστεί εύκολα με σαπούνι. Η μπαταρία του διαρκεί 3 εβδομάδες με μία φόρτιση και το γεμίζετε απλά με νερό.

Το Sonny βρίσκεται προς το παρόν στο Indiegogo όπου ξεπέρασε κατά 200% τον αρχικό στόχο χρηματοδότησής του την πρώτη κιόλας μέρα. Η τιμή του ορίζεται στα $80 και μπορείτε να παρακολουθήσετε το απολαυστικό video προώθησης του προϊόντος παρακάτω.

Tags: