Xiaomi Mi Band 4 | Επίσημο με έγχρωμη οθόνη

Στην ίδια φθηνή τιμή
12 Ιουνίου 2019 10:23
Xiaomi Mi Band 4 | Επίσημο με έγχρωμη οθόνη

Η πιο πρόσφατη γενιά του εξαιρετικά δημοφιλούς Mi Band της Xiaomi αποκαλύφθηκε και επίσημα. Το Mi Band 4 έρχεται με μεγαλύτερη, έγχρωμη οθόνη, μικρόφωνο, NFC και νέο γυροσκόπιο που επιτρέπει την αναγνώριση κολυμβητικής δραστηριότητας.

Η οθόνη αγγίζει πλέον τις 0.95 ίντσες, ενώ αύξηση υπάρχει και στην ανάλυση η οποία είναι πλέον 120x240. Τα χρώματα της οθόνης αναλαμβάνει το AMOLED panel που διαθέτει και εσείς θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 77 διαφορετικά themes. Η NFC έκδοσή του θα σας επιτρέπει να πληρώνετε μέσω πιστωτικής κάρτας, ενώ με το μικρόφωνο θα απαντάτε σε κλήσεις και θα αλληλεπιδράτε με το voice assistant της Xiaomi, το Xiaoai, για να ρυθμίζετε τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας.

Το Mi Band 4 έρχεται σε έξι διαφορετικά χρώματα στο λουράκι, ενώ θα υπάρχει και ειδική Marvel’s Avengers limited edition. Αντέχει στο νερό σε βάθος έως και 50 μέτρων, συνδέεται με Bluetooth 5.0 και καταγράφει φυσικά τους καρδιακούς σας παλμούς. Η διάρκεια της μπαταρίας του, παρά την έγχρωμη οθόνη παραμένει στις 20 μέρες.

Η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στην Κίνα στις 14 Ιουνίου σε τιμές που αντιστοιχούν σε €23 για το απλό Mi Band 4 και στα €30 για την NFC έκδοση. Η Avengers έκδοση θα κοστίζει €44. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας της global έκδοσης, καθώς και η τιμή που θα έρθει Ελλάδα.