Η IKEA μπαίνει στον τομέα του gaming

Όχι με τον τρόπο που νομίζετε
06 Ιουνίου 2019 11:08
Η IKEA μπαίνει στον τομέα του gaming

Η σουηδική αλυσίδα IKEA είναι γνωστή για τα έπιπλά της, οπότε αν κάποιος σας έλεγε πως θέλει να μπει στο gaming, πιθανώς να σκεφτόσασταν κάποια custom γραφεία και καρέκλες για gamers. Η νέα πρωτοβουλία της όμως δεν αφορά κάτι τέτοιο, ούτε ποντίκια και πληκτρολόγια με το brand της. Συνεργαζόμενη με το UNYQ θέλει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής για τους gamers στο σπίτι.

Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε δει ακόμα την πλήρη δυναμική αυτού του γκρουπ στο παρελθόν και δεν έχουμε κοιτάξει τις συγκεκριμένες ανάγκες τους στο σπίτι όσο θα μπορούσαμε. Υπάρχουν πολλοί μύθοι και παρεξηγήσεις γύρω από τους gamers. Στην πραγματικότητα, είναι μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων όλων των ηλικιών όπου το gaming είναι ακόμα και δουλειά πλήρους απασχόλησης για μερικούς. – Michael Nikolic, υπεύθυνος δημιουργικού σχεδιασμού IKEA

Τα πρώτα προϊόντα της UPPKOPPLA σειράς περιλαμβάνουν WASD πλήκτρα με τραχιά υφή για να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, ένα bungee για το ποντίκι για αύξηση ακρίβειας και ένα 3D printed wrist band κατασκευασμένο ειδικά για τον καρπό του καθενός.

Tags: