Η εφαρμογή για ταξί Beat ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με επένδυση 3 εκ. ευρώ

Θέλοντας να αλλάξει τις μετακινήσεις
09 Μαΐου 2019 14:16
Η εφαρμογή για ταξί Beat ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με επένδυση 3 εκ. ευρώ

Μετά την άφιξη των ηλεκτρονικών σκούτερ της Lime, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί μια ακόμη εφαρμογή που θέλει να εκσυγχρονίσει και να βελτιώσει τις μεταφορές των κατοίκων της συμπρωτεύουσας. Ο λόγος γίνεται για την εφαρμογή Beat, μέσα από την οποία μπορείτε να καλέσετε ταξί, αφού πρώτα επιλέξετε τον προορισμό και δείτε τη χρέωση, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και ποιος οδηγός θα έρθει να σας πάρει, ελέγχοντας τα στοιχεία του. Παράλληλα, σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε στο χάρτη το ταξί καθώς πλησιάζει και να πληρώσετε μέσω της εφαρμογής με κάρτα.

Το Beat, λοιπόν, ετοιμάζεται να επενδύσει 3 εκατομμύρια ευρώ μέσα στην επόμενη τριετία για να φέρει τις υπηρεσίες του στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Τα χρήματα αυτά θα δαπανηθούν για τις απαραίτητες προσλήψεις και για να δοθούν κίνητρα στους επιβάτες και φυσικά στους οδηγούς. Η πηγή επισημαίνει πως αν κάποιος οδηγός συνεργάζεται ήδη με εταιρία ραδιοταξί, θα μπορεί να ενταχθεί και στο δίκτυο της εφαρμογής. Κατ’ αυτό τον τρόπο, το Beat πιστεύει πως θα βρει τον απαραίτητο αριθμό οδηγών για την ομαλή λειτουργία του και ευελπιστεί να «να δώσει διέξοδο για αξιόπιστες λύσεις μετακίνησης στην πόλη για τους πολίτες με ξεκάθαρες χρεώσεις, ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό».

Αξίζει να σημειωθεί πως η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη σε πόλεις του εξωτερικού, αλλά και στην Αθήνα, όπου συνεργάζεται με πάνω από 6.000 οδηγούς. Το Beat μάλιστα έχει μέχρι σήμερα περισσότερους από ένα εκατομμύριο επιβάτες στην Ελλάδα.

Tags: