PewDiePie: Καλεί να σταματήσει το ‘Subscribe to PewDiePie’ meme

Στον απόηχο νέου τρομοκρατικού χτυπήματος
29 Απριλίου 2019 16:58
PewDiePie: Καλεί να σταματήσει το ‘Subscribe to PewDiePie’ meme

Ο πασίγνωστος YouTuber, Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg, τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο επίκεντρο ενός διαδικτυακού meme, το οποίο ο ίδιος είχε αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό να μην σχολιάσει. Ο λόγος γίνεται για το "subscribe to PewDiePie" meme, το οποίο έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2018 με στόχο να παραμένει ο PewDiePie το κανάλι με τις περισσότερες εγγραφές στο YouTube και να μην τον ξεπεράσει το κανάλι T-Series.

Τώρα, ο Kjellberg δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο κανάλι του, στο οποίο καλεί τους viewers του να σταματήσουν το meme. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Καλιφόρνια πριν μερικές ώρες που οδήγησε σε ένα θάνατο και τρείς τραυματισμούς, με τον δράστη να αναφέρει το meme. Το ίδιο είχε συμβεί πρόσφατα και σε αντίστοιχο τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία και ο PewDiePie καταδίκασε την ενέργεια.

Ο PewDiePie τόνισε ότι τα δύο τραγούδια που δημοσίευσε για το κανάλι T-Series μπορεί να προσέβαλαν κάποιους και με το νέο του βίντεο του ζητά να σταματήσει το meme, θέλοντας να αποστασιοποιηθεί από αυτές τις πράξεις μίσους.

 

Tags: