Το Apple Watch έσωσε τη ζωή ενός ακόμη άνδρα

Πρόλαβε τα χειρότερα το smartwatch της Apple
08 Απριλίου 2019 12:40
Το Apple Watch έσωσε τη ζωή ενός ακόμη άνδρα

Μια ακόμη ιστορία όπου το Apple Watch πρόλαβε τα χειρότερα ήρθε στην επιφάνεια, μέσω του Reddit. Εκεί όπου ένας χρήστης και ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης ανάρτησε το περιστατικό, λέγοντας εν ολίγοις πως του ήρθε ειδοποίηση για τους καρδιακούς παλμούς μερικά λεπτά πριν ο ίδιος του υποστεί σοκ. 

Μόλις είδε την ειδοποίηση από το Watch του κάλεσε γρήγορα τα επείγοντα περιστατικά και τον βρήκαν σε άσχημη κατάσταση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο για να διαγνωσθεί η κατάσταση του.

Όπως έγραψε και ο ίδιος του: 

Ξάπλωνα στο κρεβάτι μου, έβλεπα τηλεόραση και έτρωγα σνακ, όταν το Apple Watch μου είπε ότι οι παλμοί της καρδιάς μου ήταν παράξενοι. Αμέσως μετά με ειδοποιεί ότι έχω ταχυκαρδία. Καλώ τα επείγοντα περιστατικά και όταν έφτασαν με βρήκαν σε άσχημη κατάσταση, καθώς το σώμα μου είχε υποστεί σοκ και με μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Ένιωθα μια χαρά πριν αυτό συμβεί και δευτερόλεπτα μετά τα notifications έπεφταν βροχή και ξαφνικά όλα πήγαν κατά διαόλου. 

Στο νοσοκομείο διαγνώσθηκε με υπερκοιλιακή ταχυκαρδία, κάτι το οποίο και το Apple Watch μπόρεσε να "διαγνώσει" ως "ταχυκαρδία" με τους αισθητήρες του. Στην ανάρτησή του εν λόγω χρήστη στο Reddit ευχαρίστησε κιόλας τη λειτουργία αυτή του αξεσουάρ, ενώ μόλςι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και τις επόμενες μέρες έχει κλείσει ραντεβού με τον καρδιολόγο του. Εάν δεν υπήρχε το Apple Watch να τον προειδοποιήσει τα πράγματα θα μπορούσε να είχαν αποβεί μοιραία.