Η AOC ανακοινώνει δυο νέες Porsche design οθόνες

Το στυλ συναντά την τεχνολογία
07 Απριλίου 2019 12:24
Η AOC ανακοινώνει δυο νέες Porsche design οθόνες

Η AOC ανακοίνωσε από τη Μαδρίτη, στο event που ως Unboxholics βρισκόμαστε όντας το μοναδικό ελληνικό μέσο, δυο νέες οθόνες σε συνεργασία με το γνωστό οίκο Studio F.A. Porsche. Καταρχάς έχουμε το U32U1 monitor στις 31.5 ίντσες με 4K ανάλυση και πιστοποίηση VESA Display HDR600, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες της φωτογραφίας και του video, καθώς και σε σχεδιαστές.

Ο σχεδιασμός με τα λιτά πόδια στήριξης σε διάταξη τριπόδου και η bezel-less οθόνη του και από τις τέσσερις πλευρές, του εξασφάλισαν το Red Dot Design Award. Η πίσω πλευρά του έχει ένα κάλυμμα αλουμινίου που καλύπτει τα καλώδια, το οποίο παραμένει στη θέση του ακόμα κι όταν περιστραφεί η οθόνη σε κάθετη διάταξη.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε IPS panel που προσφέρει 10-bit χρωμάτων, δηλαδή 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα και καλύπτει το 90% της χρωματικής παλέτας DCI-P3. Πέρα από HDMI 1.4, 2.0, DisplayPort 1.2 και USB-C, διαθέτει και USB Power Delivery σύστημα το οποίο μπορεί να φορτίσει laptop με 65W.

Η δεύτερη οθονη με Porsche design είναι η Q27T1 στις 27 ίντσες με QHD ανάλυση και απευθύνεται σε καθημερινούς χρήστες που τους νοιάζει όμως η εμφάνιση. Το ασύμμετρο stand συνεχίζει την παράδοση των προκατόχων της, ενώ οι τρεις πλευρές της οθόνης είναι bezel-less. Το Q27T1 είναι το πρώτο monitor της νέας σειράς T1 της AOC, προσφέροντας 90% κάλυψη της παλέτας NTSC και ευρείες γωνιές θέασης.

Η Q27T1 θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο του 2019 με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €309, ενώ η U32U1 θα γίνει διαθέσιμη αργότερα μέσα στη χρονιά.