Galaxy Glass από τη Samsung

Το Σεπτέμβριο η αποκάλυψη τoυ wearable μοντέλου της
27 Ιανουαρίου 2014 14:23
Galaxy Glass από τη Samsung

Ως κατασκευάστρια smartphones, τηλεοράσεων, ψυγείων, φούρνων, κλιματιστικών, ακόμα και νεροχυτών για την κουζίνα σας, η Samsung δε θα μπορούσε να μείνει έξω από την κατασκευή smart glasses. Μία αναφορά από την Korea Times υποστηρίζει πως ανώνυμα στελέχη της Samsung παραδέχτηκαν ότι η εταιρία τους αναπτύσσει αυτό τον καιρό τον ανταγωνιστή των Google Glass, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ονομαστεί Galaxy Glass. Την εμφάνισή του θα την κάνει αυτόν το Σεπτέμβριο στην IFA που διοργανώνεται φέτος στο Βερολίνο.

Ένα από τα στελέχη δήλωσε πως "οι wearable συσκευές δεν παράγουν κέρδη αμέσως. Οι σταθερές κυκλοφορίες προϊόντων δείχνουν τη δέσμευση της εταιρίας μας να πρωταγωνιστεί στις νέες αγορές". Ο στόχος του Κορεάτικου κολοσσού είναι να αποκτήσει την πρωτοκαθεδρία στον τομέα των wearables χωρίς να λαμβάνει υπόψιν πόσο επικερδής μπορεί να είναι οι πρώτες προσπάθειες, όπως έκανε και με το Galaxy Gear smartwatch πέρυσι.

Σύμφωνα με την Korea Times το Galaxy Glass θα συνδέεται με το smartphone και θα επιτρέπει το χειρισμό κλήσεων, μουσικής και άλλων, αναπαράγοντας τη λειτουργικότητα του Gear. Στις δυνατότητές του θα περιλαμβάνονται και τα sport glasses για τα οποία η Samsung κέρδισε βραβείο καινοτομίας πέρυσι στην Κορέα.

Tags: