Η LG υιοθετεί τα δακτυλικά αποτυπώματα

Θα ενσωματωθεί σε όλα τα μοντέλα της
24 Ιανουαρίου 2014 08:26
Η LG υιοθετεί τα δακτυλικά αποτυπώματα

Σύμφωνα με τα κορεάτικα ET News, η εταιρία προσανατολίζεται στη χρήση της τεχνολογίας των δακτυλικών αποτυπωμάτων για όλα τα smartphone της του 2014, συμπεριλαμβανομένου του LG G Pro 2. Η LG διάλεξε να υποστηρίξει αυτή την τεχνολογία έναντι της σάρωσης της ίριδας του ματιού, λόγω των προβλημάτων λειτουργίας της τελευταίας σε συγκεκριμένες συνθήκες, όπως ο χαμηλός φωτισμός. Σύμφωνα με φήμες η αντίπαλός της, Samsung, φαίνεται πως ακολούθησε την ίδια τακτική για το Galaxy S5 για τους ίδιους λόγους. Το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει η LG για το 2014 θα είναι ο διάδοχος του LG G Pro, πιθανώς τον επόμενο μήνα στο Mobile World Congress. Φήμες υποστηρίζουν πως θα είναι 5.9 ιντσών και θα έχει quad-HD ανάλυση οθόνης.

Θα ακολουθήσει το LG G3 το Μάιο. Η ναυαρχίδα της LG για το 2014 αναμένεται να δωθεί στην κυκλοφορία περίπου ένα μήνα αφού δούμε στα ράφια τη ναυαρχίδα της Samsung. Φημολογείται ότι θα έρθει κι αυτό με quad-HD ανάλυση, οκταπύρηνο επεξεργαστή, 16 megapixel κάμερα και scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η λύση των σαρωτών δακτυλικών αποτυπωμάτων φαίνεται να είναι μονόδρομος για τις εταιρίες στην προσπάθεια να κάνουν τα τηλέφωνά τους λιγότερο ελκυστικά στους κλέφτες, μετά την προειδοποίηση του Γενικού Εισαγγελέα της πολιτείας της Νέας Υόρκης, πως θα επιβάλει πρόστιμα στις εταιρίες που δε λαμβάνουν μέτρα για να καταπολεμηθεί η κλοπή smartphone, η οποία έχει γίνει μάστιγα για την πολιτεία.

Tags: