Windows 9 RTM τον ερχόμενο Οκτώβριο;

Πολλοί όμως αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτό
24 Ιανουαρίου 2014 01:18
Windows 9 RTM τον ερχόμενο Οκτώβριο;

Τα Windows 8 σηματοδότησαν την αρχή της Microsoft στα συχνά updates του λειτουργικού της συστήματος, όπως ακριβώς πράττει η Apple εδώ και χρόνια. Ήδη ένα χρόνο μετά τη κυκλοφορία των Win8, οι χρήστες απολαμβάνουν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος τα Windows 8.1. Οι φήμες όμως για τη διάθεση της επόμενης μεγάλης έκδοσης έχουν αρχίσει να δίνουν και να παίρνουν. Σύμφωνα με τον Paul Thurrott, γνωστό δημοσιογράφο που καλύπτει τα της Microsoft, τα Windows 9 θα διατεθούν τον Απρίλιο του 2015. Ταυτόχρονα, ένας φημισμένος leaker ονόματι "WZor" διαφώνησε με αυτή τη πρόβλεψη λέγοντας, μέσω του Twitter, ότι η RTM έκδοση των WIndows 9 θα είναι έτοιμη τον ερχόμενο Οκτώβριο. 

Το πρόγραμμα, αν ισχύει η παραπάνω πρόβλεψη-φήμη, θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, καθιστώντας το σχεδόν απίθανο, κάτι που ένας ακόμη ρεπόρτερ της Microsoft, ο Tom Warren του The Verge, διέψευσε κατηγορηματικά. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πώς η Microsoft δεν έχει ξεκινήσει να γράφει ούτε μια γραμμή κώδικά για τα Windows 9. 

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός μιας πρόωρης κυκλοφορίας των επόμενων Windows, μιας και στους κύκλους της εταιρίας, τα Windows 8 θεωρούνται μια πραγματική αποτυχία επιπέδου Windows Vista και για αυτό βιάζονται να τα τραβήξουν από την αγορά. Όπως και να έχει θα ξέρουμε σίγουρα περισσότερα για τα Windows 9 τον Απρίλιο στο BUILD// Conference της Microsoft. 

 

Tags: