Τρία νέα PC cases από την Razer

Tomahawk, Tomahawk Elite και Lian Li 011 Dynamic
10 Ιανουαρίου 2019 08:48
Τρία νέα PC cases από την Razer

Στα πλαίσια της CES 2019 η Razer  αποκάλυψε τρία νέα PC cases. Ένα από αυτά είναι το Lian Li 011 Dynamic που προέρχεται από το Designed by Razer Case πρόγραμμα. Πρόκειται για ένα mid-tower ATX σασί με Chroma φωτισμό και το logo της Razer στο εμπρόσθιο μέρος, όπως φαίνεται στη φωτογραφία εξωφύλλου. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια με τη μη-Razer εκδοχή του κουτιού.

Τα άλλα δύο κουτιά είναι παραγωγής Razer και πρόκειται  για τα Tomahawk και Tomahawk Elite. Το πρώτο είναι ένα mid-tower που υποστηρίζει ATX μητρικές κάρτες και διαθέτει Chroma φωτισμό. Το Elite υποστηρίζει και αυτό ATX, αλλά διαθέτει πλαϊνές πόρτες που ανοίγουν σαν φτερά, δίνοντας γρήγορη πρόσβαση του χρήστη στο εσωτερικό του PC. Διαθέτει επίσης υδραυλικό αεραγωγό στο πάνω μέρος, ο οποίος ανοίγει από μόνος του για να βελτιώσει την ψύξη κατά τη διάρκεια των πιο έντονων διεργασιών.

Το Lian Li 011 Dynamic Designed by Razer θα κοστίζει $169.99 και θα γίνει διαθέσιμο στο πρώτο τρίμηνο του έτους. Το Tomahawk και το Tomahawk Elite θα γίνουν διαθέσιμα μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου τριμήνου του 2019 με την τιμή τους να παραμένει άγνωστη.

Tags: