Η OnePlus θέλει να κρατήσει το πρώτο 5G τηλέφωνό της κάτω από τα $1.000

Οι επιθυμίες και πεποιθήσεις του CEO, Pete Lau
06 Δεκεμβρίου 2018 08:00
Η OnePlus θέλει να κρατήσει το πρώτο 5G τηλέφωνό της κάτω από τα $1.000

Η OnePlus θέλει να περάσει στην 5G εποχή, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα το προφίλ της εταιρίας ως μία που προσφέρει κορυφαίες τεχνολογίες σε προσιτές τιμές. Μιλώντας στο Engadget, ο CEO της OnePlus, Pete Lau, τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει το πρώτο 5G τηλέφωνο της εταιρίας κάτω από τα $1.000.

Ο Lau ανέφερε πως η εταιρία δεν είναι έτοιμη ακόμα να μιλήσει για τιμές, ωστόσο ο ίδιος θέλει να κρατήσει την έξτρα χρέωση του 5G στα $200-$300, κάτι που σημαίνει πως το 5G τηλέφωνο της OnePlus θα κοστίζει $750-$850. Τα νέα εξαρτήματα που χρειάζονται για να γίνουν τα τηλέφωνα συμβατά με 5G τεχνολογίες είναι πιο ακριβά, κανένας κατασκευαστής ακόμα όμως δεν έχει μιλήσει για τιμές.

Ο Lau δεσμεύτηκε πως τα μελλοντικά 5G τηλέφωνα της OnePlus θα έχουν παρόμοιο design με το 6T για να μην απομακρύνει τους πιστούς οπαδούς της, ενώ τον συναρπάζει η ιδέα πως τα κινητά γίνονται ολοένα και πιο έξυπνα και περιμένει εξαιτίας αυτού να αλλάξει σύντομα η βιομηχανία και ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τα τηλέφωνά μας.