Η Microsoft επανακυκλοφορεί το update Οκτωβρίου των Windows 10 που είχε αποσύρει

Επειδή διέγραφε αρχεία χρηστών
14 Νοεμβρίου 2018 08:14
Η Microsoft επανακυκλοφορεί το update Οκτωβρίου των Windows 10 που είχε αποσύρει

Τον Οκτώβριο η Microsoft κυκλοφόρησε το October 2018 Update (1809) για τα Windows 10, για να το αποσύρει τρεις μέρες μετά, αφού υπήρχαν αναφορές χρηστών στους οποίους σβήστηκαν αρχεία του υπολογιστή τους. Το update σύντομα επανακυλοφόρησε για τους beta testers, ωστόσο η Microsoft χρειάστηκε έναν ολόκληρο μήνα για να φέρει την αναβάθμιση και πάλι στο ευρύ κοινό.

Επιπροσθέτως της εκτεταμένης εσωτερικής επικύρωσης, πήραμε το χρόνο μας για να παρατηρήσουμε με προσοχή το feedback και τα διαγνωστικά δεδομένα των Windows Insiders και των εκατομμυρίων συσκευών του Windows 10 October Update και πλέον δεν έχουμε ενδείξεις για απώλεια δεδομένων. – John Cable, διευθυντής προγράμματος διαχείρισης των Windows

Το Windows 10 October 2018 Update θα γίνει διαθέσιμο από σήμερα σε μικρό ποσοστό χρηστών και θα διατεθεί σταδιακά σε μεγαλύτερους αριθμούς. Η Microsoft παρότι έλυσε το ζήτημα, παραμένει προσεκτική.

Αν ανιχνεύσουμε πως η συσκευή σας έχει κάποιο θέμα, όπως μία ασυμβατότητα με μία εφαρμογή, δε θα εγκαταστήσουμε το update μέχρι να λυθεί το θέμα, ακόμα και αν επιλέξετε οι ίδιοι “Check for updates” ώστε να αποφύγουμε σχετικά προβλήματα.