Premiere Rush CC: Η Adobe παρουσιάζει τη νέα της editing εφαρμογή για YouTubers

Έμφαση στoυς online content creators
16 Οκτωβρίου 2018 11:01
Premiere Rush CC: Η Adobe παρουσιάζει τη νέα της editing εφαρμογή για YouTubers

Η Adobe παρουσίασε τις νέες ενημερώσεις για διάφορα προγράμματα της CC σουίτας της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και μία ολοκαίνουργια εφαρμογή για video editing. Ο λόγος γίνεται για το Premiere Rush CC, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδια της εταιρίας είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους online video creators και έτσι είναι βελτιστοποιημένο για πλατφόρμες όπως τα Snapchat, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube και Vimeo.

Το Premiere Rush CC αποτελεί μια all-in-one λύση και θέλει να κάνει ευκολότερο το video editing, την παραγωγή motion graphics και την μίξη ήχου συνδυάζοντας χαρακτηριστικά των επαγγελματικών και εξειδικευμένων λύσεων της Adobe (Premiere Pro, AfterEffects και Audition). Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να παρακάμψουν την δημιουργία μιας κινούμενης κάρτας τίτλου, χρησιμοποιώντας ένα έτοιμο template από το Adobe Stock.

Το Rush προσφέρει επίσης ένα χαρακτηριστικό μίξης ήχου με ένα κλικ, το οποίο ρυθμίζει αυτόματα την ένταση της μουσικής κατά τη διάρκεια της ομιλίας. Αυτό γίνεται πραγματικότητα χάρη στο Adobe Sensei, ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που ενσωματώνεται στην πλατφόρμα Creative Cloud. Τα αρχεία του Premiere Rush είναι επίσης συμβατά με το Premiere Pro, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως το λογισμικό θα κυκλοφορήσει και για iOS και Android συσκευές.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, η εφαρμογή συμπεριλαμβάνεται στην Creative Cloud σουίτα που ζητά $9.99 το μήνα για έναν χρήστη.