Η Huawei τρολάρει τους iPhone χρήστες μοιράζοντας δωρεάν power banks

“Θα το χρειαστείτε” αναφέρει το μήνυμα
22 Σεπτεμβρίου 2018 07:16
Η Huawei τρολάρει τους iPhone χρήστες μοιράζοντας δωρεάν power banks

Το "τρολάρισμα" μεταξύ των εταιριών κάθε φορά που κυκλοφορεί κάποιο νέο προϊόν δεν είναι κάτι ασυνήθιστο πλέον με τα σημερινά “μαρκετίστικα” κόλπα. Η Huawei τήρησε την παράδοση, προβαίνοντας σε μερικές ενέργειες σε Ηνωμένο Βασίλειο και Σιγκαπούρη.

Οι ουρές για τα νέα iPhone Xs και Xs Max ήταν μεγάλες έξω από τα Apple Stores. Στο Ηνωμένο Βασίλειο η Huawei πάρκαρε ένα φορτηγάκι έξω από το Apple Store, όπου πρόσφεραν “ποτά για τη φόρτιση του εγκεφάλου (χωρίς ίχνη μήλου)", ενώ πρόσφεραν στους πελάτες και φόρτιση τηλεφώνων, μία “μπηχτή” στην Apple για τη διάρκεια μπαταρίας των συσκευών της, τουλάχιστον σε σύγκριση με συσκευές της Huawei.

Στη Σιγκαπούρη το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και μοίρασαν δωρεάν στους υποψήφιους πελάτες της Apple που περίμεναν στην ουρά, περίπου 200 power banks των 10.000mAh και αξίας $60 με το μήνυμα “θα το χρειαστείτε”.

Μερικοί χρήστες Huawei δε χάρηκαν με αυτή την ενέργεια και κατηγόρησαν την εταιρία πως δίνει δωρεάν ακριβά power banks σε χρήστες iPhone και όχι στους πιστούς της πελάτες. Το “χτύπημα” στην μπαταρία δεν είναι τυχαίο, καθώς η Huawei έχει ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια που επικεντρώνεται στην μπαταρία του P20 Pro. 

Στις 16 Οκτωβρίου έρχεται μάλιστα η παρουσίαση του Mate 20 Pro, με τον CEO της Huawei να δηλώνει μία ημέρα μετά την παρουσίαση των νέων iPhone “κανένα πρόβλημα τώρα, τα λέμε στο Λονδίνο στις 16 Οκτωβρίου!”. Την ίδια μέρα η Huawei ανάρτησε τα εξής tweets: