ROG Phone: Πανίσχυρο το νέο gaming τηλέφωνο της Asus

Έχει όλα τα specs κυριολεκτικά τερματισμένα
05 Ιουνίου 2018 04:30
ROG Phone: Πανίσχυρο το νέο gaming τηλέφωνο της Asus

Το νέο τηλέφωνο της Asus απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που θέλουν ζήσουν gaming εμπειρίες στο κινητό τους και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς. Για αυτό η εταιρία κυριολεκτικά τερμάτισε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου κατασκευάζοντας την δυνατότερη συσκευή που έχουμε δει έως σήμερα. Ένα από τα μεγάλα highlights του RoG Phone θα είναι η 90Hz οθόνη του που θα υποστηρίζει  HDR και ο υπερχρονισμένος Qualcomm Snapdragon 845. Επίσης θα υπάρχει και το X Mode που βελτιστοποιεί τις επιδόσεις κλείνοντας τις διεργασίες παρασκηνίου και αφήνοντας την RAM να χρησιμοποιείται κυρίως από παιχνίδια. Παρακάτω θα δείτε πιο αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.

  • Processor: Overclocked Qualcomm Snapdragon 845 (2.96Ghz)
  • Display: 6-inch 2160x1080 OLED screen with 90Hz refresh rate. Includes HDR support
  • RAM: 8GB
  • Storage: 128 or 512GB
  • Battery: 4,000mAh
  • Audio: Dual front facing speakers and a headphone jack
  • Camera: 8MP front facing camera, Dual 12MP/8MP cameras on the back

Το RoG Phone εκτός από εντυπωσιακά specs θα έρθει και με μια πληθώρα από αξεσουάρ που έχουν σαν σκοπό να βελτιώσουν την gaming εμπειρία που μπορεί να προσφέρει το τηλέφωνο. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν ένα gamepad από την Gamevice με joysticks και σκανδάλες, ένα ακόμη gamepad με δική του 1080p οθόνη 6 ιντσών και ενσωματωμένη μπαταρία 6.000 mAh. Τέλος θα υπάρχει ένα ανεμιστηράκι για να ψύχει τη συσκευή και ένα dock που επιτρέπει τη σύνδεση με οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο και θα μετατρέπει το RoG Phone σε ένα μικρό υπολογιστή.

Δεν ανακοινώθηκε κάτι που να μας δίνει στοιχεία για την τιμή της συσκευής αλλά εάν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ premium high-end τηλέφωνο που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό τότε καταλαβαίνετε ότι δε θα είναι φθηνό. Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.