Xiaomi Mi 8 | Fingerprint sensor κάτω από την οθόνη;

Ολιγόλεπτο βίντεο αποκαλύπτει
21 Μαΐου 2018 04:30
Xiaomi Mi 8 | Fingerprint sensor κάτω από την οθόνη;

Στην κούρσα της ενσωμάτωσης του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη των κινητών συσκευών, η Vivo είναι αδιαμφισβήτητα ο νικητής. Ύστερα της σχετικά πρόσφατης παρουσίασης του Apex, πλήθος φημών κατακλύζουν καθημερινά τα τεχνολογικά νέα, "στοιχηματίζοντας" στην επόμενη εταιρία που θα κάνει το μεγάλο αυτό βήμα. Ονόματα όπως Samsung και Apple βρίσκονται στη σύντομη λίστα των επιλογών, φαίνεται όμως πως ένα ακόμη αουτσάιντερ θα τις προλάβει λίγο πριν την τελευταία στροφή.

Σύμφωνα με ένα βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου από εχθές, η Xiaomi θα είναι - κατά πάσα πιθανότητα - εκείνη που θα φέρει τη δεύτερη υλοποίηση στην αγορά. Το εν λόγω βίντεο μας δείχνει ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο φέρεται να είναι το επερχόμενο Xiaomi Mi 8, με το fingerprint sensor ενσωματωμένο στην οθόνη του. Για όσους αναρωτιούνται που πήγε το Mi 7 (μιας και πέρυσι κυκλοφόρησε το Mi 6) να υπενθυμίσουμε πως όπως ο αριθμός τέσσερα θεωρείται γρουσούζικος στην Κινέζικη κουλτούρα, έτσι και το οκτώ υποτίθεται πως φέρνει καλοτυχία. Δεδομένου μάλιστα του ότι η εταιρία κλείνει φέτος τα όγδοα γενέθλια της, είναι απολύτως λογική η παράβλεψη του Mi 7.

Η επίσημη ανακοίνωση της Xiaomi κάνει λόγο για την παρουσίαση της επερχόμενης ναυαρχίδας της στις 23 του τρέχοντος μήνα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για τις εξελίξεις του θέματος.