Έρχεται το Razer Phone 2 στις 22 Μαΐου;

Μυστηριώδης ανακοίνωση από την εταιρία
15 Μαΐου 2018 07:49
Έρχεται το Razer Phone 2 στις 22 Μαΐου;

Ο όρος gaming smartphone σε πολλούς μπορεί να ακούγεται παράξενος και αντιφατικός, ωστόσο η Razer μπορεί να ισχυριστεί πως τον εισήγαγε στην αγορά με το Razer Phone. Έκτοτε και άλλοι έχουν προσπαθήσει να ενταχθούν σε αυτή τη νέα κατηγορία παράγοντας τηλέφωνα που επικεντρώνονται στο gaming.

Τώρα η Razer έρχεται με μία νέα ανακοίνωση ή μάλλον μία πρόσκληση σε ένα event στις 22 Μαΐου στο Πεκίνο. Η αφίσα αφήνει να υπονοηθεί πως πρόκειται για ένα smartphone. Δεδομένου του ότι το Razer Phone κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017, μία κυκλοφορία της νέας γενιάς πριν ολοκληρωθεί ένας χρόνος θα έσπαγε το συνηθισμένο κύκλο των γενεών. Επομένως δύο είναι οι πιθανές εκβάσεις.

Η μία είναι η πρόωρη παρουσίαση του Razer Phone 2, ώστε η Razer να μπορέσει να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες προτάσεις της Xiaomi και της ZTE. Εξάλλου το Razer Phone χρησιμοποιεί σχετικά παλιό hardware σε μία αγορά που κυριαρχείται από το Snapdragon 845.

Η δεύτερη περίπτωση είναι το launch του Razer Phone που ήδη ξέρουμε στην Κίνα, μιας και αν εξαιρέσει κάποιος το Hong Kong, η συσκευή δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμη στην πολυπληθή χώρα. Σενάριο που ίσως να φαντάζει πιο πειστικό αν λάβει κανείς υπόψη την έλλειψη hype, την καλλιέργεια του οποίου συνηθίζουν οι εταιρίες μήνες πριν την ανακοίνωση μιας νέας συσκευής. Να σημειώσουμε πως το Razer Phone παραμένει το μόνο τηλέφωνο με 120Hz οθόνη.

Εσείς τι παραπάνω θα θέλατε να δείτε από το Razer Phone 2 και σε ποιους τομείς;