Ο CEO της Xiaomi εθεάθη με ένα νέο smart band

Φήμες θέλουν να είναι το επόμενο Mi Band 3
15 Απριλίου 2018 06:00
Ο CEO της Xiaomi εθεάθη με ένα νέο smart band

Όπως αναμεταδώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο, η Xiaomi, μια εταιρία η οποία κάνει γιγαντιαία βήματα στην αγορά ηλεκτρονικών, ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο gaming smartphone Black Shark το οποίο είναι πλέον κύριος ανταγωνιστής του Razer Phone. Στην παρουσίαση της καινούριας κινητής συσκευής παραβρέθηκε και ο CEO - ιδρυτής της Xiaomi, Lei Jun, ο οποίος σύμφωνα με φωτογραφικό υλικό φορούσε ένα, ακόμα, άγνωστο fitness smart band.

Σύμφωνα με τα διεθνή media αλλά και την κοινή λογική, αυτή η έξυπνη συσκευή μάλλον είναι μια έκδοση ή η τελική έκδοση του επόμενου fitness tracker της εταιρίας, Mi Band 3. Οι οπτικές αλλαγές του καινούριου μοντέλου από τον προκάτοχό του, είναι εμφανείς καθώς το γυαλί που καλύπτει την οθόνη, πλέον φτάνει μέχρι και τα πλάγια της συσκευής ενώ φημολογείται πως όλη η συσκευή μεγάλωσε σε μέγεθος.

Περαιτέρω πληροφορίες για το Mi Band 3 της Xiaomi ακόμα δεν υπάρχουν καθώς η μόνη διαρροή που αφορά την συσκευή ήταν αυτές οι φωτογραφίες του Lei Jun. Το Mi Band 3 αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, ενώ μέχρι τότε πιστεύουμε πως θα υπάρξουν περισσότερες διαρροές.