Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του OnePlus 6

Τα κινητά της OnePlus ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη
25 Μαρτίου 2018 04:15
Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του OnePlus 6

Μετά την φοβερή αποδοχή των OnePlus 5 και 5T από το κοινό, η εταιρία συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να παραδώσει για ακόμη μια φορά την καλύτερη δυνατή συσκευή στα χέρια των καταναλωτών. Οι συσκευές της OnePlus φημίζονται για τα δυνατά χαρακτηριστικά αλλά και τις λογικές τιμές στις οποίες μπορεί κάποιος να τις προμηθευτεί και σύμφωνα με την πρόσφατη διαρροή το ένα εκ των δύο επιβεβαιώνεται πάλι.

Σύμφωνα με μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, το αναμενόμενο OnePlus 6 πρόκειται να φιλοξενεί τον Snapdragon 845 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,7GHz, τον οποίο θα συνοδεύουν 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Στα της οθόνης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το κινητό θα έχει μια οθόνη 6,28 ιντσών τύπου AMOLED ανάλυσης 2280x1080 (QHD) που θα τροφοδοτείται από μπαταρία, χωρητικότητας 3450 mAh. Οι οπίσθιες κάμερες του τηλεφώνου θα συνεχίσουν να είναι δύο, 20MP και 16MP αντίστοιχα, ενώ η μπροστινή αναβαθμίστηκε από 16 σε 20 MP.

Η διαρροή δεν αναφέρει κάποια παραπάνω χαρακτηριστικά όπως βιομετρικά συστήματα ασφαλείας ή γενιά Android λογισμικού. Να σημειωθεί πως όλα τα παραπάνω αποτελούν υλικό άγνωστης πηγής και μπορεί να πρεσβεύουν το τελικό προϊόν.