QuietOn Sleep | Τα ακουστικά που εγγυώνται έναν ύπνο δίχως ροχαλητά

Η noise-cancelling τεχνολογία στα καλύτερά της
15 Μαρτίου 2018 05:44
QuietOn Sleep | Τα ακουστικά που εγγυώνται έναν ύπνο δίχως ροχαλητά

Την QuietOn τη γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε παρουσιάσει στην αγορά ένα ζευγάρι ακουστικών ικανό να “κατευνάζει” τους ήχους μέσα σε ένα αεροπλάνο. Επρόκειτο για μια υλοποίηση που έκανε χρήση της ιδιόκτητης noise cancelling τεχνολογίας της, με σκοπό την επίλυση του εν λόγω - όχι και τόσο συχνού - προβλήματος. Αυτή τη φορά όμως έρχεται να αγγίξει ένα πιο καθημερινό φαινόμενο, αφού η νέα της crowdfunging καμπάνια στο Ingiegogo βάζει στο στόχαστρο το ροχαλητό.

Λόγος για το νέο μοντέλο ακουστικών, Sleep το οποίο αν και βασίζεται στην ίδια αρχή της ακύρωσης του θορύβου, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχει ένα αρκετά μικρότερο προφίλ, αφού δεν πρέπει δια παντός τρόπου να παρεμποδίζει τον ύπνο του χρήστη. Τα earbuds είναι πλήρως ασύρματα, με την αυτονομία τους να αγγίζει τις 20 ώρες - πολύ περισσότερες από ό,τι διαρκεί ένα φυσιολογικό session ύπνου -, ενώ η θήκη τους λειτουργεί παράλληλα και ως φορτιστής, έτσι ώστε να μη μείνουν ποτέ δίχως μπαταρία. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η νέα τους δυνατότητα, το pass-through mode που επιτρέπει στο χρήστη αγγίζοντας τα ακουστικά να απενεργοποιήσει τη noise cancelling λειτουργία τους, για να μπορεί να προβεί σε κάποια συνομιλία με το σύντροφο του δίχως να χρειαστεί να τα αφαιρέσει.

Τα Sleep της QuietOn πωλούνται στην προνομιακή τιμή των $109 δολαρίων για όλους εκείνους που θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση της καμπάνιας της εταιρίας.