Η Pro Camera εφαρμογή της Nokia επιστρέφει

Επαγγελματικές δυνατότητες λήψης σε όλα τα μοντέλα με Carl Zeiss φακούς
28 Φεβρουαρίου 2018 05:30
Η Pro Camera εφαρμογή της Nokia επιστρέφει

Αν ήσασταν χρήστης των Lumia συσκευών της Nokia τότε σίγουρα θα γνωρίζετε κάποια από τις ακόλουθες εφαρμογές: Nokia Pro Camera, Lumia Camera και Nokia Camera. Πρόκειται για την ίδια βέβαια εφαρμογή - υπό διαφορετικά ονόματα - όπου σε συνεργασία με τους Carl Zeiss φακούς προσέφερε στους χρήστες των άνωθεν συσκευών την παραμετροποίηση των στοιχείων της κάμερας σε ένα πιο επαγγελματικό επίπεδο.

Έπειτα όμως της “εξαφάνισης” της εταιρίας, και της ύστερης επανεμφάνισής της υπό τη στέγη της  HMD Global, το εν λόγω χαρακτηριστικό έλειπε από τις συσκευές της, παρότι μοντέλα όπως το Nokia 8 έφεραν εξαιρετικούς αισθητήρες και οπτικά της Zeiss. Αυτό έρχεται να αλλάξει με τη δυναμική παρουσία της εταιρίας στη φετινή MWC, αφού η Pro Camera εφαρμογή επιστρέφει καλύτερη από ποτέ. Μεταξύ των δυνατοτήτων της συναντάμε τη ρύθμιση της ισορροπίας του λευκού, του ISO, της ταχύτητας του κλείστρου, της αντιστάθμισης της έκθεσης και πολλών ακόμη.

Σύμφωνα με την εταιρία η εφαρμογή θα κάνει την εμφάνισή της σε όλες τις Android Nokia συσκευές που ενσωματώνουν οπτικά της Zeiss, όπως το Nokia 8 Sirocco, το νέο Nokia 7 Plus, καθώς και το - περσινό πλέον μοντέλο - Nokia 8.