Όχι, ο Elon Musk δεν ετοιμάζει κρυφά τη ζόμπι αποκάλυψη

Αρνείται τις κατηγορίες μετά το φλογοβόλο που έφερε στην αγορά
29 Ιανουαρίου 2018 20:11
Όχι, ο Elon Musk δεν ετοιμάζει κρυφά τη ζόμπι αποκάλυψη

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, το φλογοβόλο του Elon Musk είναι πλέον γεγονός. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Musk είναι ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματικούς μεγιστάνες παγκοσμίως. Το όνομά του να είναι συνυφασμένο με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla, τη διαστημική εταιρία SpaceX, το Paypal και πολλές ακόμα εταιρίες όπως οι SolarCity, OpenAI, Neuralink, Zip2 και φυσικά η The Boring Company που έφερε στην αγορά το εν λόγω φλογοβόλο.

Το ζήτημα απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα στο Twitter, ειδικά όταν ο Elon Musk δήλωσε προφανώς με ανάλαφρο και χιουμοριστικό τόνο πως όσοι αγοράσουν το φλογοβόλο του θα είναι ευγνώμονες μετά την ζόμπι αποκάλυψη. Λίγη ώρα μετά και αφού μπορείτε να φανταστείτε τα σχόλια που ακολούθησαν, ο Musk διευκρίνισε πως δεν αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν ο ίδιος να ξεκινά την ζόμπι αποκάλυψη για να πουλήσει τα φλογοβόλα του. Εξάλλου που θα έβρισκε τόσο μεγάλο εργοστάσιο για να φτιάξει τόσα ζόμπι;

Ο Musk θα σταματήσει τις πωλήσεις μετά τα 20.000 φλογοβόλα και ήδη έχει πουλήσει επτά χιλιάδες με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για την The Boring Company.