Ο 50 Cent έβγαλε κατά λάθος $8 εκατομμύρια από Bitcoin

Είχε ξεχάσει ότι τα είχε
25 Ιανουαρίου 2018 11:30
Ο 50 Cent έβγαλε κατά λάθος $8 εκατομμύρια από Bitcoin

Ο ήδη εκατομμυριούχος ράπερ 50 Cent, ανακάλυψε πως είναι κατά $8 εκατομμύρια πλουσιότερος, λόγω κάποιων Bitcoins που είχε ξεχάσει ότι έχει. Όπως αναφέρει το TMZ, το 2014 είχε επιτρέψει στο κοινό να αγοράζει το δίσκο του Animal Ambition πληρώνοντας σε Bitcoin. Μετά από χρόνια αχρηστίας, όταν μπήκε ξανά στο λογαριασμό του είδε πως είναι πλέον ένας Bitcoin εκατομμυριούχος.

Εκείνη την εποχή η αξία του Bitcoin ήταν μόλις $662 και συνολικά τα έσοδά του έφταναν τις $400.000 σε Bitcoin. Η τεράστια αύξηση της αξίας του κρυπτονομίσματος όμως πολλαπλασίασε αυτή την αξία, φέρνοντας τα τελικά έσοδα του διάσημου ράπερ κάπου μεταξύ $7 και $8.5 εκατομμυρίων.

Ο ίδιος σχολίασε σε Instagram και Twitter:

Όχι κι άσχημα για ένα παιδί από τη Νότια πλευρά. Είμαι τόσο περήφανος για μένα. Για να είμαι ειλικρινής είχα ξεχάσει πως το είχα κάνει αυτό.

Μετά από αυτό το περιστατικό, αξίζει να αναρωτηθεί κανείς πόσοι πιθανοί εκατομμυριούχοι υπάρχουν εκεί έξω που έχουν ξεχάσει πως έχουν κάποια Bitcoin στην άκρη, αφού είχαν επενδύσει “για πλάκα” πριν τόσα χρόνια ή πόσοι ακόμα θυμούνται πως έχουν Bitcoin αλλά δε θυμούνται τους κωδικούς τους για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά.