Διαρροή φωτογραφιών του Xbox Watch της Microsoft

Μετά από τόσα χρόνια
23 Ιανουαρίου 2018 05:30
Διαρροή φωτογραφιών του Xbox Watch της Microsoft

Η Microsoft σαν εταιρία έχει κάνει πολλές αποτυχημένες απόπειρες προϊόντων με πολλές από αυτές να καταλήγουν σε ανακοινώσεις τερματισμού υποστήριξης από την ίδια την εταιρία. Μια από αυτές τις φορές, η εταιρία που μας έχει χαρίσει τα πολυαγαπημένα Windows, προσπάθησε να μπει στην αγορά των wearables συσκευών με ένα smart-band fitness tracker. Πριν το Microsoft Band βρεθεί στα ηλεκτρονικά και μη ράφια των καταστημάτων, πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν τις φήμες πως η εταιρία είχε στα σκαριά μια πολύ ιδιαίτερη συσκευή, η οποία άνηκε στην ομάδα ανάπτυξης της Xbox. Από ότι φαίνεται με τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνθρωποι αυτοί μάλλον είχαν δίκιο.

Με νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο η παραπάνω φήμη επιβεβαιώνεται, καθώς βλέπουμε για πρώτη φορά μια τύπου smartwatch συσκευή η οποία είναι πλήρως λειτουργική. Αν και από το υλικό καταλαβαίνουμε πως ακόμα οι λειτουργίες της είναι περιορισμένες, αυτό δεν παύει να σημαίνει πως η Microsoft ετοιμάζει την επιστροφή της στην αγορά των wearables gadget, μετά την αποτυχία της.

Μέχρι τώρα υπάρχει υποστήριξη για τέσσερις μόνο εφαρμογές, GPS, γυμναστική, ρυθμίσεις και USB debugger (για τους προγραμματιστές). Ελπίζουμε να δούμε περισσότερα στο σύντομο μέλλον από την Microsoft και γιατί όχι, μια συσκευή η οποία μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο gaming των κονσολών της.