Εντελώς ασύρματα ακουστικά που μεταφράζουν ζωντανά σε 37 γλώσσες 

Τα Mymanu Clik+ έκαναν εντύπωση στη CES 2018

Εντελώς ασύρματα ακουστικά που μεταφράζουν ζωντανά σε 37 γλώσσες

Τα gadgets της CES είναι αμέτρητα κάθε χρονιά και μόνο λίγα καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τον εκθεσιακό χώρο. Ένα από αυτά είναι τα πολλά υποσχόμενα Mymanu Clik+, ένα ζευγάρι εντελώς ασύρματων bluetooth ακουστικών, που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ζωντανή μετάφραση ανάμεσα σε 37 γλώσσες! Κάτι παρόμοιο βέβαια έκαναν η Google με τα Pixel Buds και η Bragi, με τη χρήση ενός app διαμεσολαβητή, όμως τα ακουστικά της Mymanu οραματίζονται ένα μέλλον όπου η μετάφραση γίνεται ακαριαία και χωρίς περιττές εφαρμογές. 

Βέβαια, για να ξεκαθαρίσουμε, η Mymanu χρησιμοποιεί το δικό της app για μετάφραση, ωστόσο το Clik είναι εφοδιασμένο για να μεταφράσει χωρίς την εφαρμογή. Ουσιαστικά, λειτουργεί σε συνεργασία με το cloud και την ομώνυμη εφαρμογή, αλλά ο επεξεργαστής στο Clik βελτιώνει την εμπειρία της μετάφρασης.

Αν και υπήρχαν πρωτότυπα, πλέον το Click+ ήταν στη σκηνή της CES 2018 για live demos και όπως έγινε γνωστό λειτουργούσε ικανοποιητικά, όπως μεταδίδει το Engadget. Το demo λειτούργησε με δύο τηλέφωνα και ένα ζευγάρι ακουστικών για να πραγματοποιηθεί η συζήτηση και να μεταφραστεί, αν και σύμφωνα με τη Mymanu, κατά τη κυκλοφορία, θα χρειάζεστε μόνο το headset και ένα κινητό, έτσι ώστε να γίνεται πιο φυσικά η ομιλία μεταξύ ανθρώπων. 

Τα Click+ κοστίζουν $239 σε όσους το προπαραγγείλουν και όταν φτάσει στα ράφια η τιμή του θα αγγίξει τα $300. 

1 comment(s)

End of content

No more pages to load