Hue Sync: Το ambilight ξεπερνά τα όρια των τηλεοράσεων

Η Philips αλλάζει το φωτισμό του δωματίου σας σύμφωνα με την οθόνη του υπολογιστή σας
12 Ιανουαρίου 2018 05:00
Hue Sync: Το ambilight ξεπερνά τα όρια των τηλεοράσεων

Η συμφωνία της Philips με τη Razer έσπασε τους περιοριστικούς φραγμούς του Chroma φωτισμού μεταφέροντας τον από τα περιφερειακά αξεσουάρ σε ολόκληρο το σπίτι. Θέλοντας να κρατήσει τα ηνία της αγοράς του έξυπνου φωτισμού, η εταιρία προέβη σε ακόμη μία δήλωση κατά τη διεξαγωγή της φετινής CES, ανακοινώνοντας το Hue Sync. Πρόκειται για την εφαρμογή Windows 10 και macOS High Sierra συσκευών που ως σκοπό της έχει το να μεταφέρει τις δυνατότητες του ambilight φωτισμού από τα πλαίσια που οριοθετεί η τηλεόραση, στον υπολογιστή και κατ’ επέκταση στο χώρο σας.

Η νέα εφαρμογή παρακολουθεί το τι βρίσκεται στην οθόνη του υπολογιστή σας και αλλάζει το φωτισμό ολόκληρου του Hue εξοπλισμού που διαθέτετε. Τόσο η στατική ταπετσαρία και η ελαχίστων αλλαγών περιήγηση στο διαδίκτυο, όσο και η αναπαραγωγή βίντεο, ταινιών και παιχνιδιών καθορίζουν δυναμικά το χρώμα με το οποίο θα φωτιστεί το δωμάτιο σας, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα ρυθμικής εναλλαγής σύμφωνα με τη μουσική.

Η Hue Sync και η ανανεωμένη / ανασχεδιασμένη Philips Hue εφαρμογή, αναμένεται να βρεθούν στα ψηφιακά καταστήματα των άνωθεν πλατφορμών στο δεύτερο τρίμηνου του έτους.