Το νέο ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο της Corsair υπόσχεται μπαταρία 75 ωρών 

Καταφθάνει μαζί με το wireless charging mousepad της εταιρίας

Το νέο ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο της Corsair υπόσχεται μπαταρία 75 ωρών

Με αφορμή την CES 2018, η γνωστή κατασκευάστρια περιφερειακών, Corsair, κυκλοφόρησε μερικά νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα. Το πρώτο από αυτά είναι το ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο K63. Η πρόταση της Corsair κάνει χρήση CHERRY MX Red μηχανικών διακοπτών και είναι εξοπλισμένο με μπαταρία που του επιτρέπει να λειτουργεί μέχρι και 75 ώρες. Μόλις η μπαταρία εξαντληθεί μπορείτε να συνεχίσετε την πληκτρολόγηση συνδέοντας το πληκτρολόγιο με το αντίστοιχο USB καλώδιο. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε πλήκτρο έχει ατομικό μπλε φωτισμό, η ένταση του οποίου μπορεί να προσαρμοστεί. Παράλληλα, η ασύρματη επικοινωνία με τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή είναι κρυπτογραφημένη για να σας προστατέψει από επίδοξους hackers που ενδέχεται να μπορούσαν να δουν ό,τι πληκτρολογείτε υπό άλλες συνθήκες.

Παράλληλα, η Corsair κυκλοφόρησε και το νέο MM1000 mousepad, το οποίο μπορεί να φορτίζει το ποντίκι σας όσο το χρησιμοποιείτε, καθώς και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που υποστηρίζει Qi wireless charging, όπως τα Samsung Galaxy S8, iPhone 8 και X. Το mousepad είναι επίσης εξοπλισμένο με micro USB, Type-C και Lightning Qi-charging αντάπτορες για να φορτίζετε όποια συσκευή θέλετε, ανεξαρτήτως αν έχει Qi ή όχι.

Η τιμή του CORSAIR K63 Wireless Mechanical Gaming Keyboard ανέρχεται στα $130, ενώ το MM1000 mousepad ζητά $108.0 comment(s)