Το E-Palette της Toyota μπορεί να γίνει τα πάντα

Μία εντελώς φουτουριστική πλατφόρμα από την Ιαπωνική εταιρία
10 Ιανουαρίου 2018 06:00
Το E-Palette της Toyota μπορεί να γίνει τα πάντα

Δεν λείπουν ούτε οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες από την φετινή CES, με την Toyota να δημιούργησε πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσίαση της. Η Ιαπωνική εταιρία έφερε στη σκηνή το νέο της δημιούργημα, το E-Palette και κατέπληξε τα πλήθη. Το νέο αυτό πολύ-όχημα είναι η λύση της Toyota στις συνεχώς διαφορετικές απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρικό και αυτόνομο όχημα το οποίο, όπως ισχυρίζεται η εταιρία μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή εξυπηρετώντας οποιοδήποτε σκοπό. Με τη μορφή ενός κινητού δωματίου, η Toyota δηλώνει πως μπορεί να γίνει από κινητή καντίνα, κινητό γραφείο ή ακόμα και δωμάτιο. Κατά τα δεδομένα του κατασκευαστή, θα μπορεί να εκτελέσει διαφόρους ρόλους κατά παραγγελία του χρήστη.

Η Toyota ήρθε σε συνεργασία με ακόμα περισσότερες εταιρίες για να μπορέσει να δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από το E-Palette. Εταιρίες όπως η Uber, Amazon, DiDi και Pizza Hut είναι αυτές που δημιούργησαν μαζί με την Toyota το e-Palette Alliance. Τα οχήματα θα μπορούν να αλλάζουν και να παίρνουν οποιαδήποτε μορφή είναι αναγκαία μέσα σε 24 ώρες και αναμένονται να κάνουν την πρώτη εμφάνιση τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020.