Panasonic: Τέσσερις νέες OLED τηλεοράσεις για το 2018

Αναλαμβάνουν τα σκήπτρα από την 2017 σειρά της εταιρίας
09 Ιανουαρίου 2018 13:10
Panasonic: Τέσσερις νέες OLED τηλεοράσεις για το 2018

Η Panasonic μόλις ανακοίνωσε τέσσερις νέες OLED τηλεοράσεις στο CES 2018 του Las Vegas. Οι νέες τηλεοράσεις θα αποτελέσουν τους διαδόχους των περσινών της τηλεοράσεων, οι οποίες είχαν κερδίσει πολλές διακρίσεις για την ποιότητα της εικόνας τους.

Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε 55 και 65 ίντσες, θα έχουν OLED πάνελ σε συνδυασμό με τον Hollywood-tuned HCX video processor της Panasonic. Σύμφωνα με την εταιρία, οι νέες FZ950 και FZ800 σειρές της θα είναι οι πρώτες OLED οθόνες μέσα στο 2018 που θα έρθουν εξοπλισμένες με HDR10+ dynamic metadata technology. Οι FZ950 θα παρέχουν απαράμιλλη εμπειρία ήχου χάρη στην τεχνολογία Dynamic Blade Speaker.

Στο εσωτερικό των νέων τηλεοράσεων θα βρίσκεται ο πανίσχυρος HCX 4K video επεξεργαστής της Panasonic, με την εταιρία να δηλώνει πως θα κυνηγήσει την πιστοποίηση Ultra HD Premium και ΤΗΧ για όλες τις νέες τηλεοράσεις της, πριν ξεκινήσει τις αποστολές προς τους καταναλωτές. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό θα είναι το Absolute Black Filter που όπως υποδηλώνει και το όνομα θα βοηθάει στην επίτευξη καλύτερου μαύρου. Τέλος έχει γίνει προσθήκη της τεχνολογίας LUT στον επεξεργαστή για την εξασφάλιση μεγαλύτερης ακρίβειας στην παρουσίαση των χρωμάτων.

Οι τηλεοράσεις θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, χωρίς να ξέρουμε τίποτα ακόμα για τις τιμές τους.