Sgnl: Χρησιμοποιήστε το δάχτυλο σας ως ακουστικό τηλεφώνου

Το wristband της Innomdle Lab που θα φέρει την επανάσταση
09 Ιανουαρίου 2018 05:30
Sgnl: Χρησιμοποιήστε το δάχτυλο σας ως ακουστικό τηλεφώνου

Η νοτιοκορεάτικη Innomdle Lab - που αποτελεί ‘γέννημα θρέμμα’ της Samsung - φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των wearable συσκευών, αφού στο booth της στη φετινή CES παρουσίασε ένα προϊόν που βρίσκεται αρκετά χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό και την εποχή του. Λόγος για το καινοτόμο Sgnl, ένα wristband που έκανε την εμφάνιση του μέσω μιας καθόλα επιτυχημένης Kickstarter καμπάνιας το 2016 και που εκτός των fitness tracking λειτουργιών του σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλο σας ως ακουστικό τηλεφώνου.

Το έξυπνο λουράκι της εταιρίας - το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή να προσαρμοστεί σε κάποιο καντράν ρολογιού χειρός - αφού γίνει paired με μια κινητή συσκευή, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του όχι μόνο να αλληλεπιδράσουν με τις ειδοποιήσεις που λαμβάνει αυτή αλλά και να απαντήσουν σε τηλεφωνικές κλήσεις. Αυτό γίνεται δυνατό μέσω μικρό-δονήσεων που ξεκινούν από το Sgnl και κατευθύνονται από τον καρπό σας έως και την άκρη των δακτύλων σας. Ο κάτοχος αυτού δεν έχει παρά αν ακουμπήσει το δάχτυλο του στο αυτί του λαμβάνοντας τον ήχο σε μια αξιοπρεπέστατη θα έλεγε κανείς ποιότητα.

Σύμφωνα με την εταιρία το προϊόν αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων τον ερχόμενο Μάρτιο, δίχως να γίνεται μέχρι στιγμής κάποια αναφορά στην τιμή του.