Πόσο έξυπνο μπορεί να είναι ένα μπάνιο;

Smart καθρέφτης με Alexa από την Kohler
06 Ιανουαρίου 2018 16:30
Πόσο έξυπνο μπορεί να είναι ένα μπάνιο;

Το τραγούδι κάτω από την ντουζιέρα δε θα είναι το μόνο πράγμα που θα κάνετε με τη φωνή σας στο μπάνιο στο εγγύς μέλλον. Η Kohler φέρνει περισσότερες “έξυπνες” δραστηριότητες με το Kohler Konnect. Από την τουαλέτα μέχρι την μπανιέρα, όλα θα ελέγχονται μέσω φωνητικών εντολών, χρησιμοποιώντας τον καθρέφτη ως το κεντρικό σημείο ελέγχου.

Ο καθρέφτης Verdera διαθέτει ενσωματωμένη την Alexa της Amazon. Μέσω φωνητικών εντολών μπορείτε να του ζητήσετε να σας διαβάσει τα νέα, να ρυθμίσει το φωτισμό ή να ρωτήσετε ποια είναι η πιο όμορφη και να πάρετε την κατάλληλη απάντηση.

Διαθέτει ένα διπλό μικρόφωνο, ενώ όλα τα ηλεκτρονικά προστατεύονται από την υγρασία και το νερό. Ο καθρέφτης διαθέτει ανιχνευτή κίνησης για να ανοίγει τα φώτα όταν πλησιάζετε σε αυτόν. Με φωνητικές εντολές μπορείτε να ελέγχετε διάφορες συσκευές όπως το φωτισμό, τη μουσική και τη θερμοκρασία της έξυπνης τουαλέτας Numi, τη θερμοκρασία νερού, την πίεση, τον ατμό και τη μουσική του DTV+ συστήματος ντουζ, το αυτόματο γέμισμα της μπανιέρας μέσω του PerfectFill συστήματος και άλλων έξυπνων συσκευών του μπάνιου.

Ο Verdera καθρέφτης θα είναι το πρώτο Kohler Konnect προϊόν που θα κυκλοφορήσει και αναμένεται το Μάρτιο σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή. Αναμένεται επίσης κάποια στιγμή και υποστήριξη Google Assistant.

Tags: