Η JBL και η Under Armour δημιουργούν τα UA Sport Headphones

Για τους δραστήριους μουσικόφιλους
12 Δεκεμβρίου 2017 06:30
Η JBL και η Under Armour δημιουργούν τα UA Sport Headphones

Με τον αφανισμό των audio jack θυρών από τις κινητές συσκευές, η αμέσως επόμενη λογική λύση για τους χρήστες αποτελούν τα bluetooth ασύρματα ακουστικά. Η ζήτηση αυτή ανάγκασε τις εταιρίες να αρχίσουν να παράγουν όλο και περισσότερα μοντέλα ασύρματων ακουστικών, για όλες τις κατηγορίες χρήσης αλλά και τιμής.

Η κατασκευάστρια ακουστικών JBL συνεργάστηκε με την Under Armour με σκοπό τη δημιουργία ακουστικών για τους αθλητές και τους enthusiasts του γυμναστηρίου. Αδιαμφισβήτητα, οι χρήστες αυτοί, αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα χρησιμοποιώντας gadgets ήχου στις δραστηριότητές τους με το πιο συνηθισμένο να είναι η καταστροφή τους είτε από τις καιρικές συνθήκες είτε από τον ιδρώτα.

Τα νέα UA Sport Wireless Flex headphones υπόσχονται να λύσουν τα προβλήματα όλων των δραστήριων μουσικόφιλων. Με τη χρήση τεχνολογίας Speed Charging τα ακουστικά θα φορτίζουν αστραπιαία, ενώ με μια πλήρη φόρτιση η εταιρία ισχυρίζεται πως θα διατηρούν 11 ώρες αυτονομίας. Τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα ώστε να δένουν γύρω από τον αυχένα του χρήστη για να του προσφέρουν ευκολία και σιγουριά κατα τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.

Τα νέα JBL UA Sport Wireless Flex headphones είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και κοστίζουν $130 στην Αμερικανική αγορά. Αναμένουμε νέες πληροφορίες για διάθεση και κόστος στα ελληνικά καταστήματα.