Νέο οικονομικό iPad από την Apple το 2018

Νέες φήμες της τεχνολογικής αγοράς θέλουν μεγάλη κίνηση από την Apple
03 Δεκεμβρίου 2017 06:45
Νέο οικονομικό iPad από την Apple το 2018

Το τελευταίο διάστημα οι παγκόσμιες πωλήσεις συσκευών tablet έχουν μειωθεί δραματικά αφού, πλέον τα κινητά τηλέφωνα και phablets μπορούν άνετα να αντικαταστήσουν τις λειτουργίες αλλά και την ευκολία που πρόσφεραν μέχρι πρότινος, οι πιο μεγάλες αυτές συσκευές. Ακόμα ένα μειονέκτημα για την σειρά tablet της Apple, ήταν η πολύ τσιμπημένη τιμή αγοράς, ακόμα και στην μικρή “πιο προσιτή” κατηγορία, τα iPad mini. Με νέες πληροφορίες που φέρνει το DT, αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Μέσα από έμπιστες πηγές της κατασκευαστικής αγοράς, η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο, πραγματικά πιο προσιτό σε τιμή iPad κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2018. Φημολογείται ότι πρόκειται να υπάρξει μείωση τιμής της τάξεως των $70, από το πιο φτηνό μοντέλο της εταιρίας αυτή τη στιγμή που κοστίζει $329. Το νέο tablet των 259 δολαρίων της εταιρίας, λέγεται ότι θα έρθει εξοπλισμένο με οθόνη διαγωνίου 9,7 ιντσών, ωστόσο δεν έχει γίνει καμία αναφορά για τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του αλλά ούτε και για το αν η εταιρία θα αλλάξει κάποια από τα προηγούμενα με στόχο τη μείωση του κόστους κατασκευής.

Σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα iPad, οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται πως η εταιρία θα στοχεύσει περισσότερο την επαγγελματική αγορά για αυτό το προϊόν παρά την οικιακή, κάτι που μας ακούγεται οξύμωρο, αφού οι καταναλωτές με την περιορισμένη τσέπη είναι οι οικιακοί.

Όπως και να έχει, αν οι φήμες βγουν αληθινές, περιμένουμε να δούμε πολλές διαρροές και φήμες στο κοντινό μέλλον γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.