Instagram: Ζωγραφίστε τις φωτογραφίες των φίλων σας

Νέα ενημέρωση της εφαρμογής σε iOS και Android
30 Νοεμβρίου 2017 06:15
Instagram: Ζωγραφίστε τις φωτογραφίες των φίλων σας

Το Instagram φαίνεται να πιάνει τον παλμό των αναγκών τόσο των ενήλικων χρηστών του, που στην πλατφόρμα του βλέπουν μια υπηρεσία αυτοπροώθησης της δουλειάς τους (βλ. Vloging, Promotion, κ.α.), όσο και των νέων που δεν χάνουν στιγμή να διασκεδάσουν με τους φίλους τους. Η νέα ενημέρωση της εφαρμογής αφορά καθαρά τους δεύτερους, αφού το κύριο χαρακτηριστικό της - πέρα των bug-fixes - επιτρέπει την διακωμώδηση των φίλων σας.

Συγκεκριμένα, το update που αυτή τη στιγμή βρίσκεται ήδη διαθέσιμο σε Play Store και App Store, σας επιτρέπει μέσω ενός νέου χαρακτηριστικού που η εταιρία ονομάζει Remixing, να ζωγραφίσετε τις φωτογραφίες που σας στέλνουν εκείνοι. Όταν κάποιος φίλος σας για παράδειγμα σας στείλει μια φωτογραφία μέσω direct μηνύματος, τότε επιλέγοντας το εικονίδιο της κάμερας στο κάτω μέρος της οθόνης - για να προβείτε σε κάποια απάντηση - και απαθανατίζοντας μια δική σας στιγμή, η εικόνα που σας έστειλε εκείνος βρίσκεται και αυτή στο 'κάδρο'. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τη μετακινήσετε, να τη μεγαλώσετε ή το αντίστροφο, να τη ζωγραφίσετε, να προσθέσετε stickers ή γιατί όχι και κάποιο κείμενο.

Παράλληλα, η νέα αναβάθμιση σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο που θέλετε να αναπαραχθεί το περιεχόμενο που διαμοιράζεστε μέσω μηνυμάτων. Αυτό συνεπάγεται με τον έλεγχο της αναπαραγωγής των εικόνων ή των βίντεο που στέλνετε, όπου κατά την προ-επισκόπηση θα ορίζεται αν θέλετε η προβολή του αποδέκτη να λειτουργεί ως one-view ή να επιτρέπει το replay παίζοντας σε μια ατέρμονη loop.