Το iPhone X θα εξελιχθεί και θα κάνει πράγματα που τώρα δεν μπορεί

Οι δηλώσεις του Jony Ive
10 Νοεμβρίου 2017 10:17
Το iPhone X θα εξελιχθεί και θα κάνει πράγματα που τώρα δεν μπορεί

Αλλαγή πλεύσης στην Apple σηματοδότησε η κυκλοφορία του νέου iPhone X, τουλάχιστον σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Wallpaper, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Apple, Jony Ive είχε να πει μερικά πράγματα για τη νέα δημιουργία της εταιρίας.

Αποκάλυψε λοιπόν πως η τωρινή υλοποίηση του iPhone X θα αλλάξει και θα είναι πολύ διαφορετική σε ένα χρόνο από τώρα, αφού η συσκευή θα εξελιχθεί και θα μπορεί να κάνει πράγματα που δεν μπορεί τώρα.

Αυτό που πιστεύω είναι αξιοθαύμαστο στο iPhone X, είναι πως η λειτουργικότητά του ορίζεται από το software. Και λόγω της ρευστής φύσης του software, αυτό το προϊόν πρόκειται να αλλάξει και να εξελιχθεί. Σε 12 μήνες από τώρα, το αντικείμενο αυτό θα μπορεί να κάνει πράγματα που δεν μπορεί τώρα. Νομίζω πως αυτό είναι εκπληκτικό. Πιστεύω πως θα κοιτάμε πίσω και θα το βλέπουμε ως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των προϊόντων που αναπτύσσουμε.

Ο Ive δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες ως προς το τι νέο μπορεί να δούμε στο iPhone X, ωστόσο δηλώνει ξεκάθαρα πως η λειτουργίες του και τα χαρακτηριστικά του θα αλλάξουν δραστικά μέσα στον επόμενο χρόνο, ίσως με την κυκλοφορία του iOS 12.