Apple Watch Series 3 με $25;

Το ασυνήθιστο σχέδιο μιας ασφαλιστικής εταιρίας
24 Οκτωβρίου 2017 07:29
Apple Watch Series 3 με $25;

Τα Apple Watch ανήκουν στα ακριβότερα smartwatch που κυκλοφορούν στο εμπόριο, οπότε όταν κάποιος προσφέρει το νεότερο Apple Watch Series 3 στην τιμή των $25, είναι λογικό να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας. Η εταιρία ασφαλίσεων John Hancock θα προσφέρει στους παλιούς και νέους πελάτες της το Apple Watch στην τιμή των $25 αντί για την πλήρη αξία του προϊόντος που αγγίζει τα $359. Τα υπόλοιπα χρήματα θα μπορούν να πληρώνονται σε μηνιαίες δόσεις, εκτός κι αν οι χρήστες πετυχαίνουν τους μηνιαίους στόχους άσκησης. Σε αυτή την περίπτωση, η δόση θα διαγράφεται.

Συνδέοντας το Apple Watch με την εφαρμογή John Hancock Vitality Today, οι χρήστες μπορούν να κερδίζουν πόντους με τη γυμναστική τους και με τη σειρά της η εταιρία θα βλέπει αν έπιασαν τους μηνιαίους στόχους τους. Η λογική πίσω αυτή την κίνηση, είναι πως οι πελάτες της θα είναι πιο υγιείς μέσω της άσκησης και θα “κοστίσουν” στην εταιρία λιγότερα μακροπρόθεσμα, υιοθετώντας έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Δεν αναφέρουμε φυσικά το κέρδος από τη δημοσιότητα που έχει λάβει η εταιρία.

Η προσθήκη του Apple Watch προγράμματος στην John Hancock Vitality εφαρμογή τον τελευταίο χρόνο, έχει ήδη ως αποτέλεσμα την αύξηση της συμμετοχής των πελατών σε δραστηριότητες σε σχέση με πελάτες άλλων προγραμμάτων μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επέκταση διάθεσης του Apple Watch Series 3 σε όλους τους πελάτες του John Hancock Vitality.